Povesti de prin munti

 

Poezii

 

Bihor

Buila-Vanturarita

Fagaras

Gilau-Muntele Mare

Godeanu

Maramures

Metaliferi

Retezat

Rodnei

Trascau

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre mine:

SUNT printre altele:
- o constiinta cu privirea atintita spre cer, cu crezuri puternice si inalte... un suflu incarcat cu pofta de viata si dorinta de a ajunge cat mai departe fizic, spiritual, intelectual.
- un zambet intr-o sclipire de lacrima, un gand vesnic hoinar printre creste de munte, un izvor curgator al unui lac glaciar, o umbra de copil intr-o viata adulta, o alizee printre firele crude de iarba, o bucata de stanca imprimata cu o petala de rhododendron...un Vis inceput dar neterminat...

IUBESC:
- Muntii si Viata din ei, caci acolo ma simt cel mai ACASA.
- Crestele in rasarit si asfintit, cerul de toamna si constelatiile privite din gura cortului- findca atunci si acolo sunt fara doar si poate cea mai fericita.
- Povestile la o cana de vin(sau un ceai cu rom) din refugii de munte... in compania unor Oameni faini si pana la ceasuri mici ...despre planuri, intamplari mari si deopotriva marunte.
- Cumulonimbusii la apus peste lanuri de floarea-soarelui, sa umblu desculta si sa-mi fie parul mangaiat de vant.
- Primele raze pe genele-adormite si sarutul pe pleoape de 'buna dimineata'...jocul degetelor inferioare si atingerea gleznelor.
- Copiii cand descoperind ceva se cred Dzeu ...dar si varsnicii incercati de viata, care stiu prin vorbe putine si priviri patrunzatoare sa transmita atat de mult!
- Oamenii, tineretea, cuvintele,dar mai ales ce e dincolo de ele, noptile albe pierdute printre carti bune, pentru idei cu sclipici sau alaturi de persoane dragi.


CAUT:
... sa gasesc si ating Posibilitatea din Imposibil, sa-mi dezvolt abilitatile si sa-mi desavarsesc increderea in capacitatea depasirii propriilor limite.
...accesul la emotii cat mai puternice si complexe, prin depasirea limitelor mediocritatii, dincolo de uman, facandu-ma sa ma simt sau sa intuiesc ceea ce voi deveni.
...sa imi slefuiesc Rabdarea,convinsa ca exista un TIMP ideal pentru tot, care ma va face sa constientizez mesajul si sa actionez, muncind, daruind si primind in consecinta.

...Si-mi mai doresc teribil ca indiferent de fericirile si incercarile vietii sa fiu si sa devin in adevaratul sens al cuvantului un OM BUN, Adevarat!